αγγλικά/english


Η ΠΟΡΕΙΑ  

Η Καίτη Λιβανού κατάγεται από τη Νάξο, απ’ όπου και ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια. Από τα πρώτα της βήματα ακόμα, ξεχώρισε για το ταλέντο της, η μοναδική φωνή της, καθώς και για τη ζεστασιά της και την εκπληκτική επαφή που έχει με το κοινό της.

Εχει εμφανιστεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης και σε πολλά νυχτερινά κέντρα, μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού στερεώματος. Εχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σπουδαιότερους δημιουργούς νησιώτικων και λαϊκών τραγουδιών, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες στα ελληνικά τσάρτς. Την γνωρίζουν πολλοί λάτρεις του νησιώτικου και του λαϊκού τραγουδιού, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητή και στους Ελληνες του εξωτερικού.

Αναλαμβάνει την κάλυψη εκδηλώσεων με το συγκρότημά της που αποτελείται από πλήρη ορχήστρα 15 ατόμων και καλύπτει πλήρως όλο το φάσμα του λαϊκού και νησιώτικου τραγουδιού, με σκοπό την προώθηση του ελληνικού τραγουδιού.

Με μεγάλη αγάπη και σεβασμό για το τραγούδι και τη μουσική, η Καίτη Λιβανού έχει ηχογραφήσει 5 δισκογραφικές δουλειές με νησιώτικα και λαϊκά τραγούδια, πολλά από τα οποία έγιναν επιτυχίες, με αγαπημένο του κοινού το ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ.

 
Home - Δισκογραφία - Media Press - Επικοινωνία